Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

10 Νοε 2015

Μια θάλασσα ψάρια!

       Είναι γνωστό πως τα παιδιά λατρεύουν το παιχνίδι και «σιχαίνονται» το μάθημα. Όσο πιο μικρό είναι το παιδί τόσο πιο δύσκολα θα καθίσει να συμμετάσχει σε μία εκπαιδευτική δραστηριότητα, εκτός και αν τη μετατρέψουμε σε παιχνίδι!

       Το «Μια θάλασσα ψάρια» είναι ένα παιχνίδι το οποίο το δημιούργησα για να κερδίσω την προσοχή και τη συμμετοχή των παιδιών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.


      
       Το παιδί έχει μπροστά του μία θάλασσα γεμάτη διάφορα ψάρια, τα οποία στο πίσω μέρος έχουν τη λέξη- εικόνα στόχο. Το παιδί με το καλάμι του ψαρεύει τα ψάρια από τη θάλασσα και βγάζοντάς τα ονομάζει τη λέξη-εικόνα. Το παραπάνω παιχνίδι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε αρκετές διαταραχές, όπως: αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές, καθυστέρηση λόγου, τραυλισμός, μαθησιακές δυσκολίες, κτλ.

       Χρησιμοποιείστε τη φαντασία και την ευρηματικότητα σας για να φτιάχνετε τα δικά σας παιχνίδια προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συνεδριών σας και καλή σας διασκέδαση! 



        « Ο πνευματικός δημιουργός αυτού του κειμένου, παραχωρεί την άδεια αναδημοσίευσης- αναπαραγωγής του, σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο, υπό την προϋπόθεση αναδημοσίευσης ολόκληρου του κειμένου και όχι της τμηματικής- αποσπασματικής αναδημοσίευσης.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...